Análisis de los alimentos : métodos analíticos y de control de calidad

Material type: TextTextPublisher: Zaragoza : Acribia ; 1982Edition: 2a edDescription: 288 pISBN: 84-200-0497-9DDC classification: 664.07
List(s) this item appears in: german vargas | Ingeniería Industrial
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664.07 L377a (Browse shelf) Ej. 1 Available 003260
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664.07 L377a (Browse shelf) Ej. 2 Available 003261

W.T.G

There are no comments for this item.

to post a comment.
Copyright © 2014 Universidad de Santander :: PBX 57-7-6516500 - Todos los derechos reservados
Institución sujeta a inspección y vigilancia por el MEN