Tecnología del pescado y productos derivados
Material type: TextPublisher: Madrid : A. Madrid Vicente, ediciones ;1994Description: 376 p. : ilISBN: 84-87440-54-1DDC classification: 641.494Item type | Current location | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros / General | Biblioteca Central UDES- Bucaramanga | Colección General | 641.494 M178 (Browse shelf) | Ej. 1 | Available | 002699 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteca Central UDES- Bucaramanga shelves, Collection: Colección General Close shelf browser
No cover image available | No cover image available | |||||||
641.48 G774i La investigación en la ciencia de la carne | 641.49 D278c Carnes | 641.49 E37 Elaboración de productos cárnicos | 641.494 M178 Tecnología del pescado y productos derivados | 641.5 E47c Cocina china | 641.5 F537m Marketing creativo para el servicio de comidas | 641.5 I35g Gran libro la cocina colombiana |
W.T.G
There are no comments on this title.