Ingeniería industrial alimentaria : procesos físicos de conservación
Material type: TextPublisher: Zaragoza : Acribia ; 2003Description: 2 vISBN: 84-200-0750-1Subject(s): INDUSTRIAS ALIMENTICIAS -- CONTROL DE CALIDAD | INDUSTRIAS ALIMENTICIAS | CONSERVACIÓN DE ALIMENTOSDDC classification: 664Item type | Current location | Collection | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros / General | Biblioteca Central UDES- Bucaramanga | Colección General | 664 M131i (Browse shelf) | Vol. 1 | Ej. 1 | Available | 010809 | ||
Libros / General | Biblioteca Central UDES- Bucaramanga | Colección General | 664 M131i (Browse shelf) | Vol. 1 | Ej. 2 | Available | 014487 | ||
Libros / General | Biblioteca Central UDES- Bucaramanga | Colección General | 664 M131i (Browse shelf) | Vol. 2 | Ej. 1 | Available | 014488 |
Total holds: 0
There are no comments on this title.