La Administración de Servicios de Alimentación - Calidad, Nutrición, Productividad y Beneficios

By: Dolly, BlancaLanguage: Spanish Publisher: Colombia : Universidad de Antioquia 1992Description: il. 1050 pISBN: 9589021603Subject(s): SISTEMAS DE SERVICIOS DE ALIMENTACION | LA TEORIA GENERAL DE SISTEMAS APLICADA A LOS SERVICIOS DE ALIMENTACION | SUBSISTEMA DE MERCADEO | SUBSISTEMA DE CONTROL | SUBSISTEMA DE COMPRASDDC classification: 302.34
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libros / General Libros / General Biblioteca UDES- Cucuta

Sistema de Bibliotecas Udes - Campus Cúcuta

 

Fondo general
Colección General 302.34 D659a (Browse shelf) Ej. 1 1 Available C02622
Libros / General Libros / General Biblioteca UDES- Cucuta

Sistema de Bibliotecas Udes - Campus Cúcuta

 

Fondo general
Colección General 302.34 D659a (Browse shelf) Ej. 2 2 Available C06006
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2014 Universidad de Santander :: PBX 57-7-6516500 - Todos los derechos reservados
Institución sujeta a inspección y vigilancia por el MEN