El gran libro de las especias
Material type: TextPublisher: Madrid : Aguilar ; 1990Description: 160 p. : ilISBN: 94-03-59095-4DDC classification: 641.338Item type | Current location | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros / General | Biblioteca Central UDES- Bucaramanga | Colección General | 641.338 N843 (Browse shelf) | Ej. 1 | Available | 004140 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteca Central UDES- Bucaramanga shelves, Collection: Colección General Close shelf browser
No cover image available | No cover image available | |||||||
641.3 S616i Introducción a la higiene de los alimentos | 641.3 S616i Introducción a la higiene de los alimentos | 641.31 R823a Adquisición de alimentos : curso de estudios | 641.338 N843 El gran libro de las especias | 641.36 D278a Aves y caza | 641.37 E37 Elaboración de productos lácteos | 641.37 S237l Leche y sus derivados |
W.T.G
There are no comments on this title.