Fábricas de alimentos : procesos, equipamiento, costos

Contributor(s): Bartholomai, AlfredMaterial type: TextTextPublisher: Zaragoza : Acribia ; 1991Description: 293 p. : ilISBN: 84-200-0711-0Subject(s): TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS | INDUSTRIAS ALIMENTICIASDDC classification: 664
List(s) this item appears in: TECNOLOGIA B2017 | Docente Roger Cervantes
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libros / General Libros / General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664 F117 (Browse shelf) Ej. 1 Available 003180
Libros / General Libros / General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664 F117 (Browse shelf) Ej. 2 Available 003181
Libros / General Libros / General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664 F117 (Browse shelf) Ej. 3 Available 002311
Libros / General Libros / General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664 F117 (Browse shelf) Ej. 4 Available 002312
Total holds: 0

jelt

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2014 Universidad de Santander :: PBX 57-7-6516500 - Todos los derechos reservados
Institución sujeta a inspección y vigilancia por el MEN