Introducción al cálculo de los procesos tecnológicos de los alimentos

By: Lomas Esteban, Maria del CarmenMaterial type: TextTextPublisher: Zaragoza (España) : Acribia ; 2002Description: 229 pISBN: 84-200-0980-6Subject(s): TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS -- MÉTODOS ESTADÍSTICOS | TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS -- ASPECTOS ECONÓMICOS | INDUSTRIAS ALIMENTICIASDDC classification: 664.00151
List(s) this item appears in: TECNOLOGIA B2017
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Libros / General Libros / General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664.00151 L651i (Browse shelf) Ej. 1 Available 014490
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2014 Universidad de Santander :: PBX 57-7-6516500 - Todos los derechos reservados
Institución sujeta a inspección y vigilancia por el MEN