Normal view MARC view ISBD view

Biotecnología alimentaria

Contributor(s): Garcia Garibay, Mariano Quintero Ramirez, Rodolfo.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: México : Limusa ;2000;2000 Description: 632 p.ISBN: 968-18-4522-6.Subject(s): ALIMENTOS -- PRODUCCIÓN | ALIMENTOS -- BIOTECNOLOGÍA | INGENIERÍA DE ALIMENTOSDDC classification: 664
List(s) this item appears in: BIOTECNOLOGIA
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664 B468 (Browse shelf) Ej. 1 Available 011607
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664 B468 (Browse shelf) Ej. 2 Available 011608

cxp

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Copyright © 2014 Universidad de Santander :: PBX 57-7-6516500 - Todos los derechos reservados
Institución sujeta a inspección y vigilancia por el MEN