Normal view MARC view ISBD view

Ciencia de la leche y tecnología de los productos lacteos

By: Walstra, P.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Zaragoza : Acribia ;2001;2001 Description: 730 p.ISBN: 84-200-0961-X.Subject(s): PROCESAMIENTO DE PRODUCTOS LACTEOS | PRODUCTOS LACTEOS -- -ANALISIS | MICROBIOLOGIA DE LA LECHEDDC classification: 637.1
List(s) this item appears in: bacteriologia | MICROBIOLOGIA1 | TECNOLOGIA B2017
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 637.1 W158c (Browse shelf) Ej. 1 Available 010802

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Copyright © 2014 Universidad de Santander :: PBX 57-7-6516500 - Todos los derechos reservados
Institución sujeta a inspección y vigilancia por el MEN