Normal view MARC view ISBD view

Microbiología de los alimentos : fundamentos y aplicaciones en ciencias de la salud / Miguel Ángel Hernández Urzúa.

By: Hernández Urzúa, Miguel Ángel.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: México D.F : Editorial Médica Panamericana, 2016Description: 218 páginas : ilustraciones ; 27 cm.ISBN: 9786079356842.Subject(s): Microbiología de alimentos | Contaminación de alimentos | Conservación de alimentos | ALIMENTOS -- MICROBIOLOGÍA | CONTAMINACIÓN DE LOS ALIMENTOS -- ANÁLISISDDC classification: 664.001579
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central UDES- Bucaramanga
Colección General 664.001579 H276m (Browse shelf) Ej. 1 Available 000149

Glosario : p. 201-205.

Incluye índice.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Copyright © 2014 Universidad de Santander :: PBX 57-7-6516500 - Todos los derechos reservados
Institución sujeta a inspección y vigilancia por el MEN